Hoppa till huvudinnehållet
Recept

Krabbsallad med mörk senapssås och toast västerbotten

Prova den här matiga och smakrika krabbsalladen. Enkelt att tillaga, men senapssåsen behöver du göra i god tid då den behöver stå och mogna några timmar.

Tillagningstid30-40 min
SvårighetsgradMedium

Ingredienser

Förberedelser

  • Pilla krabban, spara klorna så hela som möjligt och lägg inkråmet i en skål.
  • Tillsätt majonnäs och fint skuren gräslök.
  • Smaksätt med skalet från en halv riven citron, salt och vitpeppar.
  • Rör runt försiktigt.
  • Riv osten och blanda med crème fraiche.
  • Bred på fullkornsbrödet, lägg ihop dem och smörstek gyllenbruna.
  • Plocka ner salladen och lägg upp som på bilden.
  • Varva alla råvaror och servera den på en gång så att toasten är ljummen.
  • Servera en liten klick mörk senapssås till.