Laxtaco

Laxtaco

Taco är en riktig fredagstradition för många, men kanske vore lite variation på sin plats? Prova med lax i tacosen nästa gång, det kommer att bli en ny favorit.

Svårighet Lätt
Betygsätt recept 1 5 3,08333583333333

Ingredienser

Antal portioner

Serve with

Gör så här

  • Värm ugnen till 125 grader eller temperaturen som anges på förpackningen med tacoskal/tacotubes.

  • Skär laxen i tärningar.

  • Skala och finhacka löken.

  • Koka laxbitarna snabbt i flytande margarin i en het stekpanna med hälften av taco-kryddan. Lägg laxen åt sidan.

  • Fräs löken tillsammans med resten av taco-kryddan.

  • Tillsätt vatten och tacosås och låt det hela koka upp.

  • Lägg tillbaka laxen i stekpannan, lägg på locket och låt den bli varm.

  • Värm tacoskalen i ugnen strax före servering, eller som det står på förpackningen.

Tillbehör
Skölj rengör sallad, lök och paprika och skär dem i tunna strimlor.
Skölj och skiva gurka och tomat i bitar.
Servera sallad, grönsaker och ost på ett fat eller i skålar. 
Fyll heta tacoskal med grönsaker, ost och lax, och servera med gräddfil och tacosås.

Tips: Du kan variera tacoskalen med tortillas.