Fiskburgare med äppelsallad

Fiskburgare med äppelsallad

Till fiskburgare kan du använda i princip vilken fisk du vill. Äppelsalladen ger en frisk fräsch smak.

Svårighet Medium
Betygsätt recept 1 5 3,66667

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

  • Blanda alla ingredienser till fiskburgaren i matberedaren och mal det till en grov färs. Har du inte matberedare kan fisken hackas med en skarp kniv. Blanda in de övriga ingredienserna.

  • Forma fyra platta fiskburgare och stek dem i smör eller margarin i 3-4 minuter på varje sida.

  • Värm eventuellt upp hamburgerbröden i varm ugn eller rosta dem i brödrost.

  • Riv äpplet, finstrimla sellerin och fänkål och blanda allt med kvarg och majonäs. 

  • Smaka av salladen med curry, salt och peppar.

  • Dela hamburgerbröden och lägg ett salladsblad på botten, lägg på äppelsalladen, fiskburgaren och täck med hamburgerbrödet.

  • Det går att använda i princip vilken fisk du vill.