Fiskkakor med grönsaksröra

Fiskkakor med grönsaksröra

Smörstekta fiskkakor är ett lite roligare sätt att variera fiskmiddagen. Med grönsaksröran blir det nyttigt och gott för hela familjen.

Svårighet Medium
Betygsätt recept 1 5 2,80340304347826

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

  • Det går bra att använda de flesta vanliga fisksorterna, t.ex. sej, kolja eller torsk.

  • Lägg alla ingredienserna till kakorna i en matberedare. Blanda snabbt samman alltihop.

  • Forma stora kakor och stek dem gyllenbruna i smör/margarin.

  • Skala och skär potatisen och grönsakerna i tärningar. Fräs dem i olivolja ett par minuter. Tillsätt vatten och buljongtärning, koka upp och låt sjuda tills potatisen är mjuk. Smaka av med salt och peppar.

  • Servera på varma tallrikar med fiskkakorna överst.