Nachos med torsk och avokadodressing

Nachos med torsk och avokadodressing

Detta recept med nachos, torsk och avokadodressing är otroligt gott och kan snabbt bli en ny favorit hos barnen.

Svårighet Lätt
Betygsätt recept

Ingredienser

Antal portioner

Tillbehör

Gör så här

  • Ta bort skinn och ben om det behövs och skär fisken i små tärningar. Blanda tacokrydda med olja och pensla det över fisken.
  • Skölj av paprika, tomater och lök. Skär paprika och tomater i små tärningar och lök i skivor.
  • Häll nachochipsen i en stor ugnsform eller långpanna. Lägg tomat, paprika och lök över. Lägg sedan på kuber av torsk och strö ost över.
  • Grädda i ugnen i ca 15 minuter och 200 °C.

Avokadodressing

  • Dela avokadon på mitten. Gröp ur och mosa avokadon med en gaffel.
  • Finhacka vitlöken.
  • Blanda avokado, vitlök, gräddfil och limejuice, och krydda med lite socker och salt.

Tillbehör

  • Skölj av isbergssalladen och gurkan. Skär salladen i strimlor och gurkan i tärningar.
  • Gör en sallad av isbergssallad, gurka och majs.

Servera nachos med sallad, avocadodressing och tacosås.