Norsk torskburgare med rotfruktsfrites & currymajonnäs (Tromsø Supreme)

Norsk torskburgare med rotfruktsfrites & currymajonnäs (Tromsø Supreme)

Ge barnen snabb mat istället för snabbmat. Prova Tromsö Supreme, torskburgaren som är både nyttig och god.

Svårighet Lätt
Betygsätt recept 1 5 4

Ingredienser

Antal portioner

Root vegetable fries

Dressing

Gör så här

Rotfruktsfrites:

  • Sätt ugnen på 200 grader.

  • Skala potatis och rotfrukterna, sen skär i stavar.

  • Lägg på plåt, ringla över rapsolja och avsluta med salt & peppar. 

  • Rosta i ugn tills de är mjuka, ca 30 minuter.

 
Dressing:

  • Blanda ihop majonnäsen, hackade pickles och curry.

Torskburgare:

  • Stek torsken i smör i ca 3-4 min på varje sida. Salta och peppra

  • Skiva tomaterna och den gula löken i fina skivor.

  • Rosta gärna bröden i ugnen. Lägg ihop torskburgaren, börja med romansallaten.

  • Servera rotfruktsfritsen till.