Stekt torsk med tomatsallad

Stekt torsk med tomatsallad

Snabbare än så blir det inte. Stekt torsk med en smakfull tomatsalsa vill inte bara spara tid i köket utan också en riktigt smakfull middag.

Svårighet Lätt
Betygsätt recept

Ingredienser

Antal portioner

Serve with

Gör så här

  • Skär torskfiléerna i portionsbitar
  • Stek torsken på medelvärme i olja ca 4 minuter på varje sida. Tillsätt smör i slutet av stektiden
  • Strö över salt och peppar

Tomatsallad

  • Skär lök i tunna strimlor, dela körsbärstomaterna i två och finhacka vitlöken
  • Ha körsbärstomater, vitlök och olivolja i en kastrull och koka på medelvärme
  • Smaksätt med citronsaft, salt och peppar
  • Strimla salladen och vänd med tomaterna

Servera torsken och tomatsalladen med färsk basilika och potatis