Torsk med dragon

Torsk med dragon

Smörstekt torsk med dragon är lika lätt att laga som det är gott. Du gör allt i samma panna och slipper diska så mycket.

Svårighet Lätt
Betygsätt recept 1 5 2,63569763636364

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

  • Salta och peppra torskfilén och låt den dra i 30 minuter.

  • Torka av filén och skär den i 4 jämnstora bitar.

  • Bryn snabbt fisken i smör i en stekpanna. Ta upp den.

  • Vispa ihop saft från en halv citron, äggulor och fiskbuljong och häll det i stekpannan. Värm blandningen under omrörning tills den börjar tjockna. 

  • Rör i grädde, dragon och nejlika. 

  • Smaka av såsen med salt och peppar.

  • Lägg fiskbitarna i såsen och låt dem sjuda i ca 5 minuter, tills de är genomkokta.

  • Servera fisken med potatis eller bröd och sallad.