Hoppa till huvudinnehållet
Recept

Rödspätta i folie med grönsaker och skaldjur

Denna rätt är som en skattkista för vuxna, fisk och skaldjur i en härlig blandning av kryddor. Detta är god mat från havet, lätt att laga och lika lätt att servera.

Tillagningstid20-30 min
SvårighetsgradMedium

Ingredienser

Förberedelser

  • Dela aluminiumfolie i stora ark, lägg folien dubbel. Ett dubbelt ark per portion.
  • Lägg en klick smör på varje ark.
  • Strö lite salt och peppar på rödspättan och lägg filéerna i en ring på foliearken.
  • Skär grönsakerna i tunna strimlor och fördela blåmusslor och kräftor i foliearken med en citronskiva på toppen.
  • Häll på lite vitt vin och stäng foliepaketen.
  • Lägg paketen på grillen med förslutningen uppåt tills fisken är genomkokt.
  • Öppna paketen och servera som det är.