
Cornflakes-stekta torsknuggets (Kirkenes de Luxe)
Kirkenes de Luxe är vårt svar på snabbmatens nuggets. Kul och gott att servera till hela familjen.
Ingredienser
Gör så här
Värm pommes frites enligt anvisning på förpackningen.
Dela torsken i 16 bitar.
Vispa upp de 2 äggen och blanda i sweet chilisås.
Vänd torsknuggets i äggblandningen och avsluta med att panera dem i cornflakes.
Blanda dippsåsen - vispa äggulan med äppelcidervinäger, tillsätt rapsoljan droppvis. Smaksätt med sesamolja, salt & peppar.
Stek nuggets i smör och olivolja i ca 3-4 min på varje sida.
Skala morötterna. Fortsätt med skalaren och gör härliga strimlor av morötterna.
Dela isbergssalladen i hela blad och placera på fat.
Lägg upp nuggets på isbergssallaten, pommes frites därtill och avsluta med morotsstrimlorna och servera dippsåsen till.