Ingredienser
Förberedelser
- Ta bort skinn och ben om det behövs och skär fisken i små tärningar. Blanda tacokrydda med olja och pensla det över fisken.
- Skölj av paprika, tomater och lök. Skär paprika och tomater i små tärningar och lök i skivor.
- Häll nachochipsen i en stor ugnsform eller långpanna. Lägg tomat, paprika och lök över. Lägg sedan på kuber av torsk och strö ost över.
- Grädda i ugnen i ca 15 minuter och 200 °C.
Avokadodressing
- Dela avokadon på mitten. Gröp ur och mosa avokadon med en gaffel.
- Finhacka vitlöken.
- Blanda avokado, vitlök, gräddfil och limejuice, och krydda med lite socker och salt.
Tillbehör
- Skölj av isbergssalladen och gurkan. Skär salladen i strimlor och gurkan i tärningar.
- Gör en sallad av isbergssallad, gurka och majs.
Servera nachos med sallad, avocadodressing och tacosås.