Carpaccio på norska pilgrimsmusslor med sesamdressing och wasabicrème

Carpaccio på norska pilgrimsmusslor med sesamdressing och wasabicrème

Carpaccio är en perfekt start på en god middag. Alltid lika fräscht och alltid lika enkelt att laga.

Svårighet Medium
Betygsätt recept 1 5 3,11111

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

Sallad

Gör så här

  • Skiva de lätt halstrade pilgrimsmusslorna tunt och lägg dem på tallriken.

  • Rör ihop ingredienserna till dressingen.

  • Finstrimla ingefäran och hacka gräslöken. Blanda ihop ingredienserna till såsen.

  • Ta lite av sojadressingen och vänd ner salladen, de rostade sesamfröna samt räkorna som placeras i mitten. Lägg gärna till någon typ av groddar till salladsskotten.

  • Klicka ut såsen.

Sesamoljedressingen håller i kylskåpet i ca 1 vecka.