Ingredienser
Förberedelser
- Värm ugnen till 125 grader eller temperaturen som anges på förpackningen med tortillas/tacoskal/tacotubes.
- Skär laxen i tärningar.
- Skala och finhacka löken.
- Koka laxbitarna snabbt i flytande margarin i en het stekpanna med hälften av taco-kryddan. Lägg laxen åt sidan.
- Fräs löken tillsammans med resten av taco-kryddan.
- Tillsätt vatten och tacosås och låt det hela koka upp.
- Lägg tillbaka laxen i stekpannan, lägg på locket och låt den bli varm.
- Värm tortillas/tacoskalen i ugnen strax före servering, eller som det står på förpackningen.
Tillbehör
- Skölj rengör sallad, lök och paprika och skär dem i tunna strimlor.
- Skölj och skiva gurka och tomat i bitar.
- Servera sallad, grönsaker och ost på ett fat eller i skålar.
- Fyll heta tacoskal med grönsaker, ost och lax, och servera med gräddfil och tacosås.