Persiljebakad lax

Persiljebakad lax

Det är lätt att laga god fisk. Persiljebakad lax med ansjovis- och gräslöksröra är inget undantag. Det går snabbt och blir gott.

Svårighet Lätt
Betygsätt recept 1 5 3,4062525

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

  • Koka potatisen.

  • Sätt ugnen på 175 grader.

  • Skär laxen i portionsbitar och strö salt och peppar över.

  • Finhacka persiljan, vänd sen laxbitarna i persiljan.

  • Skiva tomaterna och champinjoner.

  • Lägg tomatskivorna i en smord ugnsform och fördela champinjonskivorna jämnt över tomaterna,

  • Lägg laxbitarna över grönsakerna och ugnsbaka i 15 min på 175 grader.

  • Finhacka ansjovisen och blanda med den finhackade gräslöken.

  • Smaksätt majsoljan med ansjovislagen och blanda med ansjovis- och gräslöksröran.

Servera laxen med kokt potatis.