Hoppa till huvudinnehållet
Recept

Shrimprolls deluxe med brynt smör och briochebröd

Räkor är ju bland det finaste vi har. Och tillsammans med brynt smör, lite hetta och fräscht krisp så får vi den festligaste rätten som finns där ute. Inspirerade av den mer klassiska "lobsterroll” men nästan ännu godare och framförallt mer prisvänligt!

Tillagningstid20-30 min
SvårighetsgradLätt
Betyg4/5

Ingredienser

Förberedelser

  • Tina räkorna under rinnande kallt vatten.
  • Bryn smöret och låt svalna något.
  • Finhacka lök, selleri och örter.
  • Rör ihop alla ingredienser men spara lite av smöret.
  • Smaka av med salt och citron.
  • Stoppa in brödet i ugnen på 175 grader i 4 minuter tills de blivit varma.
  • Ställ så länge räkröran i kylskåpet.
  • Ta ut bröden och pensla med smör.
  • Lägg ner röran och toppa med dill och gräslök. Njut!!