Ingredienser
Förberedelser
- Koka potatisen, men så att den nästan är klar, fortfarande lite hård i mitten.
- Tärna fisken och hacka grönsakerna grovt.
- Lägg ut ett ark grillfolie och lägg sedan ett nästan lika stort papper bakplåtspapper eller smörpapper ovanpå.
- Lägg sedan en klick olivolja på pappret och varva sedan med fisk, potatis, sparris, lök och tomat.
- Toppa till sist med fetaost, salt och svartpeppar. Slå ihop paketet och ställ redo för grillen.
- Mosa ut smöret med en gaffel, hacka dragonen och pressa vitlöksklyftan.
- Rör ihop smöret med örter och lök, strö över salt och rulla ihop till en rulle i gladpack. Ställ in i frysen.
- Skala räkorna.
- Rör ihop alla ingredienser till såsen och ställ kallt.
- Sen ställer du foliepaketen på grillen i 10-15 minuter tills fisken är klar.
- Skiva smöret och lägg ner en klick per paket och låt stå en extra minut. Servera sedan genom att ta bort folien, lägg bakplåtspappret i en tallrik, toppa med örtsås, räkor och citron. NJUT!