Hoppa till huvudinnehållet
Recept

Indisk daal med torsk

Prova den indiska linsgrytan daal, här med torsk och fullkornscouscous. En sund och god rätt som garanterat blir en ny favorit. 

Tillagningstid20-30 min
SvårighetsgradLätt
Betyg4/5

Ingredienser

Förberedelser

  • Skär torsk i tärningar
  • Finhacka lök och chili, dela körsbärsomater och pressa saft från citronen
  • Värm rapsolja i en kastrull, fräs lök och chili till löken fått en gyllene färg
  • Tillsätt körsbärstomater och låt dem fräsas några minuter
  • Tillsätt garam masala, gurkmeja och spiskummin, blanda ihop det ordentligt
  • Tillsätt konserverade tomater, kokosmjölk och linser, låt det koka under lock i 5 minuter.
  • Tillsätt torsktärningarna och låt dem dra under lock i 3 minuter
  • Smaka av med citronsaft och salt

Servera indisk daal med fullkornscouscous och koriander.