Hoppa till huvudinnehållet
Recept

Krispig fiskburgare med norsk torsk

Norsk torsk på amerikanskt vis. Testa dessa supergoda, enkla och nyttiga burgare.

Tillagningstid30-40 min
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Förberedelser

  • Värm ugnen till 200 grader
  • Torka av torskfileérna med hushållspapper
  • Blanda mjöl med pankoströbröd och vispa upp ägget i en separat skål
  • Doppa torskfileérna först i ägg och sen i pankoblandningen
  • Tillaga i ugnen i 20 minuter
  • Skär tomaterna och löken i skivor
  • Skär vitkål, morot, fänkål i tunna strimlor och riv äpplet
  • Blanda majonnäs, creme fraiche, citronsaft, socker och peppar. Blanda med grönsakerna.
  • Värm bröden lätt i en stekpanna, lägg på tomater och rödlök, coleslaw och torskburgaren.
  • Ät och njut!