Hoppa till huvudinnehållet
Recept

Norsk torsk med grekiska smaker

Vardagslivet är ofta stressigt. Den här underbara gryträtten är enkel att förbereda och den tillagar sig nästan på egen hand! Så lägg upp benen i 20 minuter och tillåt den läckra torsken och de grekiska kryddorna att göra underverk.

Tillagningstid20-30 min
SvårighetsgradLätt
Betyg5/5

Ingredienser

Förberedelser

  • Skär zucchinin i kuber och rödlöken i grova klyftor.
  • Lägg dem i en ugnssäker form tillsammans med körsbärstomater och grovhackad vitlök.
  • Häll över olivolja av god kvalitet. Krydda med salt och peppar och toppa med torsken. Ugnsbaka i 200 grader i ungefär 20 minuter.
  • Toppa med smulad fetaost och oregano. Servera med tzatziki och frasigt bröd.

Tips: Kalamataoliver passar bra till.