Hoppa till huvudinnehållet
Recept

Tacos med norsk torsk

Tacos är alltid en hit! Pröva med bitar av torsk och en smakrik, söt salsasås. Servera med chilimajonnäs för lite extra hetta. Kom ihåg att när det gäller torsk är små ändringar bästa sättet att skapa hälsosamma vanor.

Tillagningstid30-40 min
SvårighetsgradLätt
Betyg5/5

Ingredienser

Förberedelser

  • Strimla romansalladsbladen.
  • Skär rödlöken och avokado i tunna klyftor eller bitar.
  • Gör salsan. Finhacka alla ingredienser och blanda väl. Ställ åt sidan medan du tillagar fisken.
  • Skär torsken i kuber eller stavar och stek i en stekpanna med lite smör.
  • Häll i lite limejuice när torsken är färdigstekt. Salta och peppra.
  • Värm tortillabröden i ugn, stekpanna eller mikrovågsugn och montera dina torsktacos med alla ingredienser.
  • Ringla chilimajonnäs över tortillabröden.

Lägg sedan på skivad chili, riven salad, avokado, lök, torsk, salsa och hackad koriander.