BBQ-sej med grönsakssallad och citronmajonnäs

BBQ-sej med grönsakssallad och citronmajonnäs

Fisk som tillagas i låg temperatur blir saftigare och mjällare. Använd en digitaltermometer och håll koll på fiskens innertemperatur.

Svårighet Medium
Betygsätt recept 1 5 3,5

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

  • Sätt ugnen på 100 grader.

  • Dela fisken i 4 lika stora bitar.

  • Salta och peppra fisken.

  • Pensla på BBQ-såsen, stick in termometern i mitten av fisken och baka i ugnen tills innertemperaturen är 45 grader. 

  • Skär purjolöken i ringar.

  • Koka broccoli, vaxbönor och purjolökringar. 

  • Skiva rädisorna och strimla persiljan.

  • Blanda broccoli, vaxbönor, purjolök, rädisor och persiljan. 

  • Smaka av med salt och peppar.

  • Riv citronskal och blanda med majonnäsen.

Servera fisken på en bädd av salladen med citronmajonnäsen som tillbehör.