Torskwraps (Lofoten Classic)

Torskwraps (Lofoten Classic)

Prova Lofoten Classic till fredagsmyset istället för tacos. Gott och nyttigt.

Svårighet Lätt
Betygsätt recept 1 5 3,61225

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

  • Hacka grön paprika och vitlök i små fina bitar.

  • Blanda med olivolja till en marinad.

  • Skär torsken i strimlor och vänd runt i kryddoljan.

  • Strimla purjolök och isbergssalladen. Dela cocktailtomaterna i halvor.

  • Mosa den kokta potatisen och blanda med smöret och purjolöken. Salta och peppra.

  • Stek torsken i het panna, i smör och olivolja, tills den vitnat, ca 3-4 minuter per sida.

  • Plocka dillen i små knippen.

  • Fördela mos, torsk, tomater och toppa med keso och dill på tortillabröd. 

  • Vik upp botten på brödet, vik in sidorna till en rulle och slå lite smörpapper runt.