Ingredienser
Förberedelser
- Skär torsken i stora tärningar och torka dem ordentligt med hushållspapper. Krydda med salt och peppar.
- Bland majonnäs och senap i en skål. I en annan skål blandar du panko, paprikapulver, vitlökspulver och torkad persilja.
- Vänd torsktärningarna först i majonnäsblandningen och sedan i pankoblandningen. Se till att bitarna är ordentligt täckta med panko så att de blir riktigt krispiga.
- Stek de panerade torsktärningarna i airfryern i 4-5 minuter vid 180 ºC. Här måste du prova dig fram lite eftersom stektiden kan variera från airfryer till airfryer.
- Under tiden som fisken steks, gör du örtdressingen. Blanda gräddfil, majonnäs, hackad bladpersilja och finhackad vitlök i en skål och blanda väl. Smaka av med salt och peppar.
- Servera de krispiga torsktärningarna i tortillabröd med örtdressing och dina favorittillbehör.